2014. október 18., szombat

Filmajánló - A galaxis őrzői


E havi filmünk a Galaxis őrzői, amely nagy sikert ért el az akció- és a Marvel filmek kedvelői közt. A történet egy csapat rablóról és elítéltről szól, akiknek együtt kell dolgozniuk és megmenteniük a galaxist a gonosztól. A csapat egy laza, humoros srácból, egy zöld nőből, egy rabból, egy szimpatikus fából és egy beszélő mosómedvéből áll össze. Mindenki egy hatalmas erővel bíró golyót akar megszerezni magának azért, hogy ő pusztítson, vagy éppen azért, hogy a másik ne pusztítson vele. Az egész űrön át való üldözés és menekülés közben megismerhetjük a szereplők múltját, érzéseit és azt, hogy kik is ők valójában.
A film Marvelhez hűen bőségesen rendelkezik humorral, akcióval, robbanásokkal és monumentális jelenetekkel, amit a látványeszközök és az animáció tökéletesen ad vissza. A film nem veszi magát nagyon komolyan, ami jó, mert helyenként igencsak lyukas a történet és nem kapunk választ minden kérdésünkre. Például a gonosz csak gonosz, és csupán azért pusztít, mert gonosz. Ezzel pedig nincs is semmi baj, mert a film valójában nem erről szól, hanem a barátságról és az összetartásról. Na, meg persze a mosómedvéről, aki mindenki kedvence lesz.



Ha meg akarjátok nézni, érdemes moziban, esetleg 3D-ben, mert úgy jobban visszaadja a film hangulatát, és a jobban be tud húzni a látványvilág. Az is mindent fog érteni, aki még egyetlen Marvel filmet sem látott, sőt, fel is keltheti az érdeklődést a többi iránt, ugyanis ez a csapat is be fog kapcsolódni a Bosszúállók történetének vonalába. Érdemes társasággal megnézni és a film után elkerülni a kisállatkereskedéseket, nehogy véletlenül egy mosómedvét akarj magadnak.




Írta: Csontos Flóra 9. KnyB


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Twitter Facebook Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Walgreens Printable Coupons