2014. október 13., hétfő

Zeneajánló: Imagine Dragons


A Fazekas Újság első zeneajánlójának témáját az Imagine Dragons nevű amerikai alternatív rock-együttes adja, akik egy olyan banda, amire érdemes odafigyelni. 






Az új single-jük a Warriors, ami ösztönző lehet bárki számára a katonás ritmusa miatt, amelytől az ember úgy érezheti magát, mint egy igazi harcos, és a League of Legends-et játszók számára is ismerősen csenghet, hiszen ez a világbajnokság hivatalos dala. 









Minden bandatag több hangszeren is játszik, és mind pontosan tudják, mit csinálnak. Ben McKee 2009-ben csatlakozott, abban az évben, mint Wayne „Wing” Sermon. Két évvel később lett bandatag Daniel Platzman. Mindhárman hét vagy annál több hangszeren játszanak, ami mutatja zenei tudásukat, és a zenekaruk értékét. Sok zenész megfordult már a bandában, de be kell vallani ez a felállás legjobb. Frontemberük Dan Reynolds különleges hanggal rendelkezik, ezenkívül pedig lábdobozik, pergődobozik, és akusztikus gitáron játszik. Dan 2010-ben találkozott a feleségével, Aja Volkman-nel, azóta egy gyermekük van, valamint kettejüknek köszönhető az Egyptian zenei formáció.





Eddig egy albumuk jelent meg 2012-ben Night Visions néven, ez hozta meg nekik az igazi áttörést. Azóta reklámokhoz is felhasználják zenéiket, és már a Sziget fesziválköztársaság fellépői is voltak. Sikerességüket igazolja, hogy több díjat nyertek, ami mutatja, hogy nem csak a rajongóik ismerik el a munkájukat, hanem a zenei szakemberek is.






Sikereik ellenére sem veszítették el emberségüket, ennek bizonyítéka, hogy egyik rákkal szembeni küzdelemben elhunyt rajongójuk tiszteletére hozták létre a rákos fiatalokat, és családjaikat segítő Tyler Robinson Fundation nevű alapítványt. 




Írta: Novák Eszter és Fekete Anna 12. C 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Twitter Facebook Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Walgreens Printable Coupons